Op de Interclubwedstrijden Tumbing en Trampoline van de voorbije 2 weken wonnen de wedstrijdgymnasten van Corpus Sanum gouden medailles in Hulshout en Oud Turnhout.

Deze Interclubwedstrijden gelden als ultieme voorbereiding op de Provinciale Voorronden van het nieuwe seizoen dat in januari 2013 van start zal gaan.
 
In Hulshout, met traditioneel veel deelnemers waren er overwinningen op Tumbling  voor Lune Verhofstede ((minieme C), op Dubbelmini Rhodo Bervoets (benjamins), Jorien de Peuter (miniemen C), Robbe Eelen (miniemen C), Rune Dauwen (beloften C) en Anouk Caers (beloften B),
 
In Oud Turnhout waren er niet minder deelnemers, in tegendeel. Op het hoogste schavotje kwamen voor Corpus Sanum op Dubbelmini Jorien De Peuter (miniemen C), Jente Verdonck (beloften), Roxanne Mols (juniors C) en Roxane Geeraerts (miniemen A). In Tumbling won Lune Verhofstede (miniemen C) opnieuw de gouden medaille. In de discipline Trampoline waren Kaat Sels ((pupillen), Jorien De Peuter (miniemen C), Jente Verdonck (beloften C), Kato Vivijs (beloften B) en Briit Caers (miniemen A) de beste in hun categorie.
 
Het was voor alle gymnasten een goede voorbereiding voor het nieuwe wedstrijdseizoen, waar er nieuwe sprongen en oefeningen konden worden uitgeprobeerd. De gymnasten van Corpus Sanum zullen in januari er klaar voor zijn.
 
Foto's:   Jorien De Peuter goed voor 3x goud op trampoline
               Lune Verhofstede won 2x goud.